| SteelHorse | Дата: Четверг, 09.10.2025, 17:38 | Сообщение # 1 |
| |
 |
| Прохожий |
| |
| Группа: Скутеристы |
| Сообщений: 7 |
| |
| |
| Город: Харьков |
| Техника: Honda Dio |
Статус:  |
| |
|
Привіт усім! Проблема в тому, що я ніяк не можу налаштувати CRM для свого бізнесу. Системи складні, інтерфейси заплутані, і важко навчити команду користуватися ними. Всі ці технічні нюанси віднімають купу часу і нервів. Хтось стикався з таким і знає, як спростити процес впровадження CRM?
|
| |
|
|
| SunsetChaser | Дата: Четверг, 09.10.2025, 17:40 | Сообщение # 2 |
| |
 |
| Прохожий |
| |
| Группа: Скутеристы |
| Сообщений: 9 |
| |
| |
| Город: Kiev |
| Техника: Vespa Primavera |
Статус:  |
| |
|
SteelHorse, Привіт!Я стикалася з такою ж проблемою і можу порадити Kommo CRM . Це проста і гнучка CRM, яка легко адаптується під ваш бізнес. Ось як вона допомагає вирішити складності з налаштуванням та використанням:- Індивідуальне налаштування: експерти Kommo допомагають підлаштувати систему під ваші бізнес-процеси, щоб усе працювало ефективно.
- Готові віджети та кастомізація: якщо стандартного функціоналу недостатньо, можна додати віджети та налаштувати CRM під себе.
- Навчальні програми: команда Kommo навчає менеджерів повністю використовувати систему, навіть якщо вони ніколи раніше не працювали з CRM.
- Технічна підтримка: будь-які складні питання можна вирішити з допомогою спеціалістів, що економить ваш час.
Kommo CRM дозволяє швидко організувати роботу команди, автоматизувати рутинні процеси і отримати контроль над бізнесом без зайвих складнощів.Детальніше можна переглянути тут: https://kommo.com.ua/
|
| |
|
|