| SunsetChaser | Дата: Воскресенье, Вчера, 22:19 | Сообщение # 1 |
| |
 |
| Новичёк |
| |
| Группа: Скутеристы |
| Сообщений: 13 |
| |
| |
| Город: Kiev |
| Техника: Vespa Primavera |
Статус:  |
| |
|
Привіт! Хочу поділитися історією, яка стала для нашої родини справжнім дивом. Мій батько пив усе життя, але після виходу на пенсію він просто втратив гальма. Запої по 2-3 тижні, втрата здоров’я, він перестав виходити з дому, мама плакала щодня. Ми зверталися в різні місця, але все було марно. Одного разу батько так сильно отруївся сурогатом, що потрапив до реанімації. Після лікарні він не змінився – через два тижні знову запив.
Я вже не знала, що робити. Знайшла сайт https://vacilenko.com/uk/koduvannya-vid-alkogolizmu-v-zhytomyri/ почитала про методи кодування. Мене зацікавив метод Довженка – без ліків, психотерапевтичний. Батько й так п'є купу таблеток, додавати нові я боялася. Зателефонувала в клініку Олега Василенко. Мене уважно вислухали, розпитали про батька. Сказали, що метод Довженка добре працює на початкових стадіях, але в нашому випадку краще поєднати з медикаментозним захистом. Призначили консультацію.
Батько категорично відмовлявся їхати в Київ. Тоді лікарі запропонували виїзд у Житомир. Вони приїхали до нас додому, лікар-психіатр провів з батьком бесіду. Батько потім сказав: «Він зі мною говорив як з людиною, а не як з алкоголіком». І погодився на лікування. Батька госпіталізували до Києва. Спочатку провели детоксикацію – почистили кров, підтримали серце та печінку. Потім зробили підшивку (обрали на 3 роки). Але найціннішим для мене стала подальша робота з психологом. Батько ходив на заняття і почав розуміти, чому він пив – він не знав, чим себе зайняти, відчував себе нікому не потрібним. Психолог допоміг йому знайти нові захоплення. Зараз минуло півтора року. Батько не п'є, він записався в гурток гри на гітарі, почав ходити на риболовлю, допомагає мамі по господарству. Він знову став тим батьком, якого я пам'ятаю з дитинства.
Я безмежно вдячна Наркологічній клініці Олега Василенко за те, що повернули нам батька. Якщо ви зіткнулися з проблемою алкоголізму в Житомирі – не бійтеся звертатися. Кодування в клініці Олега Василенко – це реальний шанс на нове життя.
|
| |
|
|