|
Чи є місця, де можна дати рідній людині комфорт і турботу?
|
|
| SteelHorse | Дата: Пятница, 12.09.2025, 21:03 | Сообщение # 1 |
| |
 |
| Прохожий |
| |
| Группа: Скутеристы |
| Сообщений: 8 |
| |
| |
| Город: Харьков |
| Техника: Honda Dio |
Статус:  |
| |
|
Привіт усім. Пишу, бо вже не можу тримати це в собі. Моя мама старенька, потребує постійної уваги, а я працюю й сам виховую дитину. Скільки не намагаюся, відчуваю, що не даю їй належного догляду. Щовечора накриває провина: мама сидить удома сама, а я повертаюся пізно. Вона каже, що все добре, але я бачу, як їй самотньо і як складно справлятися без допомоги. Чи є місця, де можна дати рідній людині комфорт і турботу, не забравши в неї відчуття дому?
|
| |
|
|
| SunsetChaser | Дата: Пятница, 12.09.2025, 21:05 | Сообщение # 2 |
| |
 |
| Новичёк |
| |
| Группа: Скутеристы |
| Сообщений: 11 |
| |
| |
| Город: Kiev |
| Техника: Vespa Primavera |
Статус:  |
| |
|
SteelHorse, Вітаю!Ми переживали те саме з нашою бабусею. Серце розривалося: хотілося залишити її вдома, але робота й діти не давали змоги бути поруч 24/7. Постійне почуття провини виснажувало всю родину.Вирішення знайшли у будинку для літніх людей «Опіка 24/7» у Львові - https://opika24-7.com.ua/uk/lviv/ . Там ми побачили, що «опіка» може бути по-справжньому домашньою:- теплі, світлі кімнати з власним затишком, не схожі на лікарняні палати;
- привітний персонал, який звертається до мешканців по імені й дбає, щоб кожен почувався потрібним;
- можливість приїжджати в будь-який день і проводити стільки часу, скільки хочемо;
- організовані зустрічі, спільні чаювання та заходи, щоб не було самотності.
Бабуся каже, що це «її другий дім», а ми, нарешті, відчули спокій: вона не лише в безпеці, а й щаслива. Якщо хтось зараз мучиться схожими думками — не бійтеся шукати допомоги.
|
| |
|
|