[ Последние сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS · РЕГЛАМЕНТ КЛУБА ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи є місця, де можна дати рідній людині комфорт і турботу?
SteelHorseДата: Пятница, 12.09.2025, 21:03 | Сообщение # 1

Прохожий
Награды: 0
Техника: Honda Dio
Статус:
Привіт усім.
Пишу, бо вже не можу тримати це в собі. Моя мама старенька, потребує постійної уваги, а я працюю й сам виховую дитину. Скільки не намагаюся, відчуваю, що не даю їй належного догляду. Щовечора накриває провина: мама сидить удома сама, а я повертаюся пізно. Вона каже, що все добре, але я бачу, як їй самотньо і як складно справлятися без допомоги.
Чи є місця, де можна дати рідній людині комфорт і турботу, не забравши в неї відчуття дому?
SunsetChaserДата: Пятница, 12.09.2025, 21:05 | Сообщение # 2

Новичёк
Награды: 0
Техника: Vespa Primavera
Статус:
SteelHorse, Вітаю!Ми переживали те саме з нашою бабусею. Серце розривалося: хотілося залишити її вдома, але робота й діти не давали змоги бути поруч 24/7. Постійне почуття провини виснажувало всю родину.Вирішення знайшли у будинку для літніх людей «Опіка 24/7» у Львові - https://opika24-7.com.ua/uk/lviv/ .
Там ми побачили, що «опіка» може бути по-справжньому домашньою:
  • теплі, світлі кімнати з власним затишком, не схожі на лікарняні палати;
  • привітний персонал, який звертається до мешканців по імені й дбає, щоб кожен почувався потрібним;
  • можливість приїжджати в будь-який день і проводити стільки часу, скільки хочемо;
  • організовані зустрічі, спільні чаювання та заходи, щоб не було самотності.

Бабуся каже, що це «її другий дім», а ми, нарешті, відчули спокій: вона не лише в безпеці, а й щаслива. Якщо хтось зараз мучиться схожими думками — не бійтеся шукати допомоги.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

[ Последние сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

Навигация
Контакты
Как нас найти
BUB (Артём): +380 99 712 22 15
Место слётов скутеристов
Каждую субботу в 18:00 (UTC +2)
Донецк, Стадионная ТЦ Амстор, парковка
Location in google Maps